Even voorstellen >> Jordi van der Keur

“Als je hard werkt kom je er”

Jordi, 20, is een student aan de opleiding Ondernemer Retail. Hij droomt ervan om later een eigen bedrijf te hebben en succesvol te zijn.

Jordi van der Keur

Opleiding:
Ondernemer Retail                                    

Opleiding

Als kind wilde Jordi brandweerman, dolfijntrainer en politieagent worden. Hij koos voor een opleiding tot ondernemer omdat hij het vak economie makkelijk en interessant vindt. Zijn vader, die ook ondernemer is, heeft een eigen drukkerij en daar doet Jordi de administratie. “Dat heeft ook bij mijn keuze geholpen”, zegt hij.

De vrijheid die je krijgt bij de opdrachten van de opleiding en de aanpak daarvan houden hem geïnteresseerd. Hij vindt het wel lastig om ergens aan te werken als er veel tijdsdruk is.

Toekomst Na zijn opleiding wil Jordi hbo Economie gaan studeren. “Je hebt zelf in de hand hoe succesvol je wordt.”, vindt Jordi. “Als je hard werkt kom je er.”. Hij zou later graag een groot bedrijf willen hebben.
Skills Heroes

“Ik ben in mijn eerste jaar verkozen tot student van het blok. Alle studenten die daarvoor gekozen waren, mochten meedoen aan de voorrondes. Daaruit kwam dan een winnaar en dat ben ik geworden.”, vertelt Jordi over zijn proces naar de voorrondes.

Ondanks dat hij denkt dat de Skills Heroes wedstrijden pittig worden, ziet Jordi er niet tegenop; hij denkt dat het een leuke uitdaging gaat worden. 

Het interview heeft plaatsgevonden voordat de directie en bestuur van World Skills Netherlands besloot om de Finals te annuleren.