Even voorstellen >> Isa Rooijakkers

“Ik kwam erachter dat andere landen mij erg interesseren”

De 21-jarige Isa studeert Travel & Hospitality aan het Da Vinci College. Na een oriëntatefase kwam ze erachter dat ze reizen leuk vindt en graag evenementen organiseert.  

Isa Rooijakkers

Opleiding:
Travel & Hospitality                                   

                    

 

Opleiding Isa is een leergierige studente die elke uitdaging aangaat. Ze heeft eerst de opleiding Bedrijfsadministratie gedaan en is daarna bij Travel & Hospitality terecht gekomen. “Hierna ben ik me gaan oriënteren op andere mogelijkheden vervolgens heb ik mijn interesses op een rijtje gezet. Ik kwam erachter dat andere landen mij erg interesseren en dat ik informatie over een ander land opzoeken leuk vind.” Haar favoriete onderdeel van de opleiding heet “bestemmingskennis”. 
Toekomst Op dit moment werkt Isa bij Feyenoord voor de evenementen. Hierdoor ziet ze een verdere opleiding in de evenementenbranche ook zitten. Haar droom is om de wereld rond te reizen en dat motivereert haar, want ook in de evenementenbranche is kennis van toerisme belangrijk. 
Skills heroes Isa denkt dat de Skills Heroes wedstrijden moeilijk zijn omdat ze geen voorronde heeft gedaan. “Ik was op stage en toen kreeg ik een mail van mijn docent. Die vertelde mij dat er intern overleg was geweest en dat ik gekozen was als deelnemer aan de Skills Heroes. Ik wist er nog niets vanaf maar het leek mij een leuke uitdaging en het staat goed op je CV.”

 

Het interview heeft plaatsgevonden voordat de directie en bestuur van World Skill Netherlands besloot om de Finals te annuleren.