Terug naar overzicht

Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg biedt het Da Vinci College opleidingen aan in administratieve beroepen en in de bouw-, metaal- en elektrotechniek. Er zijn zowel BBL- (werken/leren) als BOL-opleidingen (leren/stage). Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg staat bekend om zijn goede persoonlijke begeleiding en de korte lijntjes tussen docenten en studenten. Fijn is bovendien de goede bereikbaarheid van de school: buslijn 121 tussen Gorinchem en Den Bosch stopt recht voor de deur.

Om de Google maps kaart weer te geven dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.

Adres
Perzikstraat 7a

4261 KC Wijk en Aalburg

Plan je route Bekijk je route via het OV

bel: 088-657 2219
Over locatie

Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg biedt het Da Vinci College, onder andere in samenwerking met het Willem van Oranje College, opleidingen aan in administratieve beroepen en in de bouw-, metaal- en elektrotechniek. Vele opleidingen zijn ook geschikt voor wie al werkt en één dag per week wil bij- of omscholen. Blijkt de ene variant beter bij een student te passen dan de andere, dan is overstappen heel gemakkelijk.

Maatwerk en persoonlijke begeleiding

Maatwerk voor studenten is heel belangrijk op het Da Vinci College. Wie sneller zijn diploma wil en kan behalen, krijgt hier alle mogelijkheden voor. Kost een opleiding juist wat meer moeite, dan is er een intensieve begeleiding. Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg staat bekend om zijn goede persoonlijke begeleiding en de korte lijntjes tussen docenten en studenten.

Praktijkschool voor techniek

Op industrieterrein Veensesteeg bevindt zich de praktijkschool van Tibo-Veen. Hier kunnen techniekstudenten van het Da Vinci College in de praktijk aan de slag met de nieuwste technische apparatuur, waaronder zonnecollectoren.

Opleidingen
Location image 1 Location image 2

' Vroeger was lassen iets voor vaders en zonen '

- Indy Mbo opleiding Basislasser

' Ik wil mij inzetten voor anderen '

- Ilse Opleiding Mbo-verpleegkundige

' Ik wil alles weten van de nieuwste technologie├źn '

- Wouter Mbo opleiding Smart Technology

' ik wil anderen enthousiast maken '

- Jorian Mbo opleiding Sport en Bewegingsleider
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.