Welkom bij leerwerkrestaurant 'Ons Sterrenbeeld'

Wil je lekker in de buurt even gezellig een lekker broodje eten? Of werk je op het Leerpark en wil je samen met collega’s snel een hapje eten tijdens de lunch?

Kom dan naar restaurant Ons Sterrenbeeld op de Leerparkpromenade en maak kennis met de nieuwe kleine kaart. We bieden wekelijks wisselende lunchgerechten maar ook voor een uitgebreide 3-gangen lunch ben je hier aan het juiste adres.

Da Vinci College        

 

 

Prijzen

3-gangen lunch: 12,50 *
Kleine kaart:  Variërend van 3,00 - 7,50
Drankjes: Variërend van 1,00 - 2,00

Openingstijden restaurant

Donderdag en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur.
* Aanvang voor de 3-gangen lunch tussen 12.00 en 12.30 uur.

Reserveren

Stuur een mail naar reserverenstudentenrestaurant@davinci.nl of bel 078-7511008 en geef door of je komt voor de 3-gangen lunch of de lunchkaart en met hoeveel personen je komt.

Catering

Werk je op het Leerpark? Je kunt bij ons ook terecht voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten zoals een teambijeenkomst, een jubileumviering, het afscheid van een collega of een borrel. Indien mogelijk kan dit kan ook op andere dagen en tijden.

Informeer op bovenstaand mailadres of telefonisch naar alle mogelijkheden.

Bakkerij

In onze eigen bakkerij worden de lekkerste luxe broodjes, hartige broodjes, koekjes en seizoensproducten gebakken. Al onze producten zijn te koop tegen kostprijs. Het is zelfs mogelijk speciale bestellingen te doen voor grote hoeveelheden of bijzondere bakkersproducten.

Openingstijden bakkerij
Dinsdag t/m vrijdag van 13.00- 15.00 uur


Leerwerkrestaurant 'Ons Sterrenbeeld'

In Ons Sterrenbeeld worden studenten van het Da Vinci College en leerlingen van het Dalton Vakcollege opgeleid tot professionele werknemers in de Horeca- en Voedingsbranche. In de keuken, restaurant en bakkerij oefenen ze de vaardigheden die ze nodig hebben om een goede kok, gastvrouw of bakker te worden. Kijk hier voor al onze opleidingen in deze branche.

Leerparkpromenade 400, 3312 KW Dordrecht

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.