Economie & Ondernemerschap

Ben jij een echt organisatietalent, neem je graag het initiatief of droom je van een eigen bedrijf? Haal dan het beste uit je talenten met een opleiding in Economie & Ondernemerschap aan het Da Vinci College. In de vele uitdagende beroepen waarvoor je kunt kiezen, kun jij je ondernemende kwaliteiten goed gebruiken.

Locaties

Locaties

De opleidingen Economie & Ondernemerschap geven we op vijf verschillende locaties. Er zijn leslocaties in Zwijndrecht, Gorinchem, Barendrecht en Wijk en Aalburg. In Dordrecht geven we op drie locaties les: op het Leerpark, in het Samenwerkingsgebouw en in gebouw Azzurro.

Bekijk de locaties van het Da Vinci College

Opleidingen

Opleidingen

Van sportcoach tot secretaresse, van commercieel talent tot kok en van kapper tot logistiek medewerker, de opleidingen in Economie & Ondernemerschap zijn heel divers. Op het Da Vinci College stimuleren wij je jouw passie te ontdekken en te ontwikkelen.

Toerisme & Recreatie

Toerisme & Recreatie

De wereld van toerisme en recreatie is dynamisch, intens en uitdagend. Een mooie toekomst in de reiswereld, nationaal en internationaal. Je spreekt je talen, je conditie is goed. Het omgaan met mensen is je van nature ingegeven. Lijkt dit jou een uitdaging? Dan is een opleiding Toerisme & Recreatie iets voor jou.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Da Vinci Worldwide

Doe je een opleiding in Economie en Ondernemerschap, dan kun je stage lopen in Nederland, maar ook daarbuiten. In principe kun je overal stage lopen, als het land van je keuze maar veilig is.

Met diploma én eigen onderneming van school

Met diploma én eigen onderneming van school

Retail & Logistiek

Droom jij van je eigen bedrijf? Volg de opleiding Ondernemer retail waar je alle vaardigheden leert die je nodig hebt als ondernemer: E-commerce, marketing, recht, bedrijfseconomie en -administratie, het komt allemaal aan bod. In het eerste jaar start je een webshop, in het tweede jaar een pop-upstore en in het derde jaar je eigen onderneming. Wij coachen en begeleiden jou naar je eigen bedrijf!

Leren in de praktijk

Leren in de praktijk

Praktijkervaring doe je op bij onder meer de onderwijsleerbedrijven. Hier werk je in een echte, professionele omgeving en word je begeleid door een docent of andere professional.

Over onze opleidingen

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt.

Techniek & Media

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière.

Gezondheidszorg & Welzijn

Voel je thuis op school!

Voel je thuis op school!

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat je je thuis voelt op het Da Vinci College, ongeacht je achtergrond. We zorgen ervoor dat iedere student de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. Loop je als student met niet-westerse achtergrond ergens tegenaan of heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld het zoeken van een stage, dan kan onze studiecoach jou helpen. 

Excellentie programma

Excellentie programma

Bij het Da Vinci College kun je het beste uit jezelf halen. Je hebt de mogelijkheid om excellent te zijn. Naast de reguliere opleidingen zijn er ook programma’s waar je andere talenten kunt ontwikkelen en excellentie zichtbaar kunt maken. Meld je aan voor het ambassadeurproject, doe mee met een vakwedstrijd in jouw sector, ga op internationale stage of werk mee aan creatieve en innovatieve projecten.

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.