Economie & Ondernemerschap

Ben jij een echt organisatietalent, neem je graag het initiatief of droom je van een eigen bedrijf? Haal dan het beste uit je talenten met een opleiding in Economie & Ondernemerschap aan het Da Vinci College. In de vele uitdagende beroepen waarvoor je kunt kiezen, kun jij je ondernemende kwaliteiten goed gebruiken.

Informatiedagen 2018

Informatiedagen 2018

Donderdag 15 februari (16.00-18.00)
Donderdag 15 maart (16.00-18.00)
Donderdag 19 april (16.00-18.00)
Donderdag 17 mei (16.00-18.00)
Donderdag 21 juni (16.00-18.00)

 

 

 

Een dag meelopen

Een dag meelopen

Ben je benieuwd hoe een schooldag van een opleiding verloopt? Op het Da Vinci College mag je komen proefdraaien! Zo kun je zelf ervaren of de opleidingen bij je past. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens onze open dag.

Locaties

Locaties

De opleidingen Economie & Ondernemerschap geven we op vijf verschillende locaties. Er zijn leslocaties in Zwijndrecht, Gorinchem, Barendrecht en Wijk en Aalburg. In Dordrecht geven we op drie locaties les: op het Leerpark, in het Samenwerkingsgebouw en in gebouw Azzurro.

Bekijk de locaties van het Da Vinci College

Opleidingen

Opleidingen

Van sportcoach tot secretaresse, van commercieel talent tot kok en van kapper tot logistiek medewerker, de opleidingen in Economie & Ondernemerschap zijn heel divers. Op het Da Vinci College stimuleren wij je jouw passie te ontdekken en te ontwikkelen.

Nieuw: certificaat heftruckchauffeur

Nieuw: certificaat heftruckchauffeur

Retail & Logistiek

Het Da Vinci College biedt studenten logistiek de kans hun certificaat voor heftruckchauffeur te behalen. Dit is geen vast onderdeel van de opleiding. Je kunt gratis je heftruckcertificaat halen en zo je kansen op een baan vergroten. De scholing en examinering vinden plaats bij de Voedselbank in Dordrecht.

Sport, bewegen en lifestyle

Sport, bewegen en lifestyle

Wellness, Sport & Veiligheid

Heb jij interesse in een gezonde leefstijl met gezonde voeding en voldoende beweging en ontspanning en lijkt het je leuk om andere mensen daarin te coachen? Dan is de opleiding Coördinator sportinstructie, training en coaching misschien iets voor jou. Ook voor sportschoolmedewerkers die zich verder willen ontwikkelen of specialiseren is deze opleiding heel erg geschikt. Vanaf september 2017 is de opleiding er als bbl- en bol-variant.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Da Vinci Worldwide

Doe je een opleiding in Economie en Ondernemerschap, dan kun je stage lopen in Nederland, maar ook daarbuiten. In principe kun je overal stage lopen, als het land van je keuze maar veilig is.

Met diploma én eigen onderneming van school

Met diploma én eigen onderneming van school

Retail & Logistiek

Droom jij van je eigen bedrijf? Volg de opleiding Ondernemer retail waar je alle vaardigheden leert die je nodig hebt als ondernemer: E-commerce, marketing, recht, bedrijfseconomie en -administratie, het komt allemaal aan bod. In het eerste jaar start je een webshop, in het tweede jaar een pop-upstore en in het derde jaar je eigen onderneming. Wij coachen en begeleiden jou naar je eigen bedrijf!

Welkom bij leerwerkrestaurant 'Ons Sterrenbeeld'

Welkom bij leerwerkrestaurant 'Ons Sterrenbeeld'

Horeca, Brood & Banket

In 'Ons Sterrenbeeld' worden studenten van het Da Vinci College en leerlingen van het Dalton Vakcollege opgeleid tot professionele werknemers in de Horeca- en Voedingsbranche. In de keuken, restaurant en bakkerij oefenen ze de vaardigheden die ze nodig hebben om een goede kok, gastvrouw of bakker te worden. Kijk hier voor al onze opleidingen in deze branche.

Leren in de praktijk

Leren in de praktijk

Praktijkervaring doe je op bij onder meer de onderwijsleerbedrijven. Hier werk je in een echte, professionele omgeving en word je begeleid door een docent of andere professional.

Over onze opleidingen

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt.

Techniek & Media

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière.

Gezondheidszorg & Welzijn