De personeelsvereniging Allegria

Met twee bussen zijn zo’n 120 leden en introducees van de personeelsvereniging afgelopen zaterdag naar de kerstmarkt in Essen geweest. Woensdag 14 december maken 50 leden onder begeleiding van professionals een kerststuk. Hiermee sluit de personeelsvereniging Allegria een geslaagd jaar af.

De inmiddels bijna 300 leden hebben dit jaar aan veel verschillende activiteiten deelgenomen: zo waren er twee kookworkshops (Mexicaans en tagine), een baristaworkshop, twee theaterbezoeken (Soldaat van Oranje en The bodyguard), twee knutselavonden (zilveren ring en kerststuk), een borrelmiddag, twee actieve workshops (bowlen en badminton) en een dagtocht naar Ouwehands dierenpark.

In 2017 bestaat de vereniging 10 jaar. De eerste activiteit is al volgeboekt: in januari gaan de leden naar de winterefteling.  

Maar er staat nog veel meer op het programma: escaperoom, cursus salsadansen, wijn proeven en tennissen. En natuurlijk het grote personeelsfeest op 19 mei: de dinnershow in villa Thalia. Het jaar moet nog beginnen, dus er worden nog meer activiteiten gepland.

Wil je meedoen aan deze activiteiten en het feest? Geef je dan op als lid, dit kost je slechts € 3,- per maand. Stuur een e-mail naar allegria@davinci.nl.

 Volg ons nu ook op Facebook.