Terug naar overzicht

Training praktijkexaminator, Sector Economie en Ondernemerschap

Kennis- en vaardigheidstraining examinering in de beroepspraktijk voor werkbegeleiders/ praktijkopleiders die werkzaam zijn bij de stage verlenende bedrijven voor het ROC Da Vinci College. Met de training praktijkexaminator leert u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft om bij uw organisatie praktijkexamens af te mogen nemen bij mbo-stagiairs van het Da Vinci College.
U gaat aan de slag met diverse onderwerpen op het gebied van examineren in de praktijk, zoals het vierogen principe, verschillende examenvormen, methodisch werken, diverse methodieken en het interviewen van examenkandidaten.

 

Aanmelden

Training praktijkexaminator, Sector Economie en Ondernemerschap
Duur

Duur: 1 middag (keuze uit verschillende data)

Dagdeel: 14.00 -16.00 uur (Online)

Voor wie

Je werkt als examinator in de beroepspraktijk bij een stage verlenend bedrijf voor één of meerdere beroepsopleidingen van het ROC Da Vinci College, sector Economie & Ondernemerschap.

Vooropleiding

Deze training is bedoeld voor werkbegeleiders en praktijkopleiders met minimaal een opleidingsniveau dat gelijk of hoger is dan de opleiding van de student die u begeleidt. Tevens heeft u minimaal een half jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Certificering

Na deelname beschikt u over voldoende kennis en vaardigheden om de beroepsgerichte examens uit te kunnen voeren conform de voorschriften in de publicatie 'Examinering in de beroepspraktijk".
Na afloop van de training ontvangt u het certificaat praktijkexaminator.

Investering

Voor praktijkexaminatoren die werkzaam zijn bij onze stage verlenende organisaties bieden wij de training kosteloos aan. 

Informatie

Locatie 
Da Vinci College 
Leerparkpromenade 100
3312 KW Dordrecht

Wilt u meer info? Stuur dan een mail naar trainingberoepspraktijk.eo@davinci.nl

Meld u hier aan voor één van de onderstaande data:

15 januari 2021  
18 juni 2021  
Wilt u zich ontwikkelen?

Meer weten, meer kunnen, nieuwe dingen leren? Het Da Vinci College biedt u die kans. U kunt cursussen op mbo- en hbo-niveau volgen, die u de gelegenheid bieden uzelf verder te ontwikkelen. U haalt diploma’s en certificaten die voor u belangrijk zijn. In een gezellige en gemotiveerde groep leert u dat wat u verder brengt.

print
Waarom investeert u in uzelf bij het Da Vinci?
  • Geen winstoogmerk
  • Klassikaal onderwijs
  • Moderne gebouwen in Dordrecht, Gorinchem en Ridderkerk
  • CEDEO erkend met een zeer hoge klanttevredenheid
  • CRKBO geregistreerd, dus u betaalt geen BTW
  • Termijnbetaling mogelijk
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.