Terug naar overzicht

Cursus Vakopleiding fotografie introductie

Met de cursus Vakopleiding fotografie introductie maak je kennis met de vakopleiding fotografie. Waarschijnlijk ben je in het bezit van een goede camera en wil je meer resultaten met deze camera halen. Je leert direct in deze cursus al direct betere foto's te maken en beter te kijken.

De introductiecursus bestaat uit 4 avonden theorie en 1 workshop. Je leert af te stappen van automatische instellingen en zelf je instellingen te kiezen. Ook leer je te kijken naar de lichtval. Hierdoor krijg je zelf grip op je foto's en verbeter je je foto's in korte tijd. Als je de smaak te pakken hebt, kun je direct doorgaan met de volledige vakopleiding fotografie. Vrijwel alle deelnemers die de cursus vakdiploma fotografie introductie gevolgd hebben, zijn er zeer enthousiast over. Je kunt natuurlijk ook stoppen na deze cursus en je zult merken, dat je foto's beter zijn worden. Dankzij de tips en opmerkingen van de vakdocent leer je van je eigen fouten en van de fouten van je medecursisten. 

Cursus Vakopleiding fotografie introductie
afspelen knop

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.

Startdatum Locatie  
05 oktober 2020 Leerparkpromenade 100, Dordrecht Aanmelden
07 oktober 2020 Leerparkpromenade 100, Dordrecht Aanmelden
09 oktober 2020 Leerparkpromenade 100, Dordrecht Aanmelden
Duur

Duur: De introductiecursus fotografie duurt 4 dagdelen en 1 workshop op zaterdag

Dagdeel: Maandagavond of woensdagavond of vrijdagmiddag te Dordrecht

Lestijden: De lessen duren van 19.00 uur tot 22.00 uur of van 13.30 tot 16.30 uur

Voor wie

De cursus fotografie vakopleiding introductie​ is vooral bedoeld voor mensen die eerst eens willen proeven hoe een goede foto-opleiding eruit ziet. De ervaring leert dat 90% van de deelnemers van deze introductiecursus zich inschrijven voor de volledige vakopleiding. Dit kun je zonder meerkosten probleemloos doen.

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding vereist, wel heb je een spiegelreflex of een systeemcamera (zoals Nikon 1) nodig, dit zijn camera's waarbij je handmatig instellingen kunt aanpassen.

Investering

Het cursusgeld bedraagt 225 plus 25 lesboek.

Programma

Tijdens de cursus vakdiploma fotografie introductie werk je aan je portfolio, waarin allerlei aspecten van de fotografie aan de orde komen.

 • Introductie
 • Studiofotografie
 • Reportagefotografie
 • Fotobewerking
 • Speciale technieken.

Als je wilt, kun je instromen in de vakopleiding fotografie (totaalprijs 1095 plus 70 boeken en 169 examengeld), hier gaat het al eerder betaalde bedrag voor de introductiecursus vanaf. Als je de vakopleiding fotografie hebt gevolgd, dan heb je je portfolio begeleid kunnen opbouwen en kun je examen doen voor het diploma fotografie van het examenbureau TCI.

Wilt u zich ontwikkelen?

Meer weten, meer kunnen, nieuwe dingen leren? Het Da Vinci College biedt u die kans. U kunt cursussen op mbo- en hbo-niveau volgen, die u de gelegenheid bieden uzelf verder te ontwikkelen. U haalt diploma’s en certificaten die voor u belangrijk zijn. In een gezellige en gemotiveerde groep leert u dat wat u verder brengt.

print
Waarom investeert u in uzelf bij het Da Vinci?
 • Geen winstoogmerk
 • Klassikaal onderwijs
 • Moderne gebouwen in Dordrecht, Gorinchem en Ridderkerk
 • CEDEO erkend met een zeer hoge klanttevredenheid
 • CRKBO geregistreerd, dus u betaalt geen BTW
 • Termijnbetaling mogelijk
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.