Bouw en Art &Design

Bouw en Art &Design

De bouwmarkt is in beweging. Nu is er nog overschot aan bouwkundig personeel, maar er vindt een verschuiving plaats. De markt trekt aan de vragen komen uit de hoek van onder andere duurzame renovaties in de huursector, herbestemming van kantoorpanden. Samen met Bouwmensen ontwikkelen we opleidingen gericht op de toekomst.

Bouwkunde Middenkaderfunctionaris niveau 4 en Infratechniek middenkaderfunctionaris 4. Bol/bbl

Deze opleidingen zijn een unieke combinaties van bol en bbl. Zo start de werkgever met een werknemer met kennis en ervaring. Voor alle partijen een pré.

Timmerman niveau 2,

Door samenwerking met Bouwmensen geeft een diploma kans op een aantrekkelijke baan in de bouwsector. Ook hier geldt, kiezen voor de bouw is investeren in je toekomst.

Service medewerker gebouwen niveau 2 bol

Een eigentijdse opleiding voor doeners met een passie voor techniek en bouw. Een werknemer is uiteindelijk all round opgeleid en kan ingezet worden  om te tegelen of om een klus af te monteren.

Op de Bouwcampus Bouw & Meubel op de Trompweg worden de houtopleidingen in verschillende vormen en op verschillende niveaus uitgevoerd.

Vakgerichte opleidingen voor leerlingen die met hout willen werken maar niet direct interesse hebben in de ‘bouwwereld’. Naast technische vaardigheden kunnen studenten ook hun creativiteit ontwikkelen.

  • Machinaal houtbewerken (bbl 2 &3)
  • Meubelopleidingen/(scheeps)interieurbouw (bol/bbl 2, 3 & 4)
  • Timmeropleidingen (bol/bbl 2, 3 & 4)