Mijn naam is Robert van der Wolf en ik studeer leisure and hospitality op het Da Vinci College in Dordrecht. Voor mijn opleiding moest ik een frontoffice stage lopen van vier- en een halve maand in een hotel, ik heb gekozen deze stage te lopen in het Sandos Papagayo Beach Resort in Lanzarote. Ik heb verschillende opdrachten moeten maken in de loop van deze stage en ik heb een verslag geschreven na aanleiding van deze opdrachten.

Toen ik het examen voor het eerst te zien kreeg, kreeg ik het best wel benauwd. De opdrachten vond ik best een uitdaging om te maken, omdat mijn systeem volledig in het Spaans is. Toen ik de opdrachten aan het maken was ging het wel beter. Ik ben blij dat ik het afgerond heb. Ik heb geleerd van deze stage om meer zelfstandig te worden, dat komt vooral omdat mijn stage in Spanje was. Ook heb ik veel geleerd over de manieren hoe je gasten kan aanspreken en kan adviseren. Mijn Engels is ook aanzienlijk verbeterd, mijn Spaans een beetje. Ik heb veel ervaring op gedaan bij dit bedrijf en ik ben ook erg trots op mezelf dat ik het afgemaakt heb.

Ik wil iedereen bedanken, mijn kamergenoten en mijn collega’s van Sandos Papagayo Beach Resort en mijn leraren voor hun bijdrage aan dit verslag. Ik wens iedereen die dit verslag te zien krijgt veel leesplezier.

Bekijk hier het complete verslag

Robert van der Wolf