Belangrijke data

Bijeenkomst 'Van leerling naar student'
Op 9 juni organiseert het Da Vinci College op het Leerpark een bijzondere middag waar de overstap van het vo naar het mbo centraal zal staan. De middag begint om 12.00 uur en eindigd rond 17.00 uur. Tijdens de bijeenkomst ‘van leerling naar student’ willen we u onder meer bijpraten over de ontwikkelingen op het gebied van breed niveau 2, de invoering van de nieuwe kwalificatiedossiers, de doorlopende leerlijn en LOB en een in een pilot ontwikkeld samenwerkingsmodel VMBO-MBO. Daarnaast bespreken we graag met u van welke voorlichtings- en oriëntatiediensten u gebruik wenst te maken. De middag staan in het teken van (hernieuwd) ontmoeten en netwerken en wordt ingeleid met een lunch en afgesloten met een (netwerk)borrel. U ontvangt binnenkort de officiële uitnodiging per e-mail. Voor meer informatie: ngroenhart@davinci.nl.

Informatiemiddag 16 juni
Op 16 juni van 15.00 -17.00 uur is de laatste informatiemiddag van dit schooljaar. De informatiemiddag vindt plaats  in Dordrecht en in Gorinchem. Kijkt u op de website voor de adressen van de locaties.

Open avond VAVO 23 juni
De open avond van de VAVO is op 23 juni van 18:00 - 20:00 uur in gebouw Azurro op het Leerpark (Romboutslaan 34 Dordrecht).

Open avond Entree opleidingen
De open avond van de entree opleidingen is op 23 juni van 18:00 - 20:00 uur op de Patersweg in Dordrecht en de Mollenburgseweg in Gorinchem.

 

Bel ons Mail ons