Afscheid van 'oude' school Romboutslaan

Eerst wordt er aan de binnenkant van het gebouw gewerkt, zodat het uiteindelijke sloopwerk van de stenen muren en de staalconstructie beter gaat verlopen. Dit alles wordt gedaan, volgens de laatste wet- en regelgeving en dus schoon in alle opzichten, met minimale geluids-, stof- en geurbelasting.

Net vóór de zomervakantie werd op de Karel Doormanweg eindelijk een goede en volledige huisvesting gevonden voor Educatie, waardoor ook deze ‘laatste gebruiker’ de deur van de Romboutslaan 40 definitief achter zich kon dichttrekken.

Voor veel mensen in de regio is deze school de start van een carrière geweest in bijvoorbeeld werktuig- en scheepsbouw, maar ook elektrotechniek, vliegtuigbouw, schilderen, bouw, meubelmakerij en motorvoertuigentechniek waren hier lang gehuisvest. Daarnaast zagen we D.A.V.E. en RTV Dordrecht ná het vertrek van de schilders. Maar ook de opleiding beveiliging na de opheffing van het OLC in E7, de opticiens, Uiterlijke Verzorging, Toerisme & Recreatie, natuurlijk de VAVO en een grote opleiding ICT. Zelfs de reproafdeling heeft er kort ‘gezeten’.

Bel ons Mail ons