Academie voor Bedrijfskunde

Informatie voor bedrijven.

Het beroepenveld voor de traditionele economische beroepen verandert sterk. Door automatisering en digitalisering veranderen taken en beroepen verdwijnen waar andere nieuwe beroepen ontstaan. Om ervoor te zorgen dat de studenten van vandaag goed worden voorbereid op de arbeidsmarkt van morgen is het belangrijk dat ze een brede blik ontwikkelen en verder leren kijken dan alleen hun eigen vakgebied. Het Da Vinci College is daarom bezig de bestaande economische opleidingen om te vormen tot een nieuwe brede opleiding: Academie voor Bedrijfskunde

Samenwerken met bedrijfsleven aan nieuwe brede opleiding: mbo Bedrijfskunde

Samenwerken met het bedrijfsleven aan vernieuwing van de economische opleidingen in de Academie voor Bedrijfskunde

Samenwerken met het bedrijfsleven

Kennis, ervaring en input vanuit het bedrijfsleven is onmisbaar voor om de traditionele economische opleidingen te vernieuwen en verbreden. Door studenten kennis te laten maken met verschillende soorten bedrijven krijgen ze een bredere blik op de samenhang tussen verschillende disciplines binnen een bedrijf. Om dit te realiseren hebben we uw hulp nodig.

Waarbij kunt u helpen?

Waarbij kunt u helpen?

  • Geven van gastcollege
  • Kijkje achter de schermen
  • Aanleveren projectopdracht
 
Academie voor Bedrijfskunde op het Da Vinci College

Academie voor Bedrijfskunde op het Da Vinci College

De opleidingen van de Academie voor Bedrijfskunde hebben een brede basis volgens een nieuw onderwijsconcept op mbo 4 niveau. Het richt zich op inkoop en verkoop, marketing, kwaliteitszorg, ondernemingsfinanciering, management van bedrijfsprocessen, personeelszaken en bedrijfsstrategie. Naast het aanleren van theoretische kennis leren studenten de samenhang tussen processen en belangen in organisaties, digitale vaardigheden en competenties als flexibiliteit, presenteren en kritisch denken.

Contact

Contact

Wilt u als ondernemer een bijdrage leveren neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.