Aanmelden voor training Bedrijfshulpverlening

Inhoud en opzet van de training
Tijdens een interactieve en praktijkgerichte training leer je handelen in noodsituaties. Je leert hoe je gevaarlijke situaties herkent en hoe je de juiste maatregelen neemt.

De training bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt via een E-module aangeboden. Je krijgt hiervoor inloggegevens en vanuit de online module wordt je de benodigde theorie bijgebracht. Deze module wordt afgesloten met een online examen. Deze module moet dan ook met goed gevolg zijn doorlopen, voordat kan worden deelgenomen aan de praktijkdag.

De praktijkdag bestaat uit een dagdeel levensreddende handelingen en een dagdeel brandbestrijding en ontruiming.

Praktische informatie
De praktijkdag vindt plaats op de locatie Leerpark in Dordrecht, op donderdag 10 november 2016 van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het theoriegedeelte kan op elk gewenste plek (indien een PC aanwezig) worden uitgevoerd. Tijdens de praktijkdag wordt er voor koffie/thee en een lunch gezorgd. Tevens ontvang je een boek als naslagwerk.

Toelichting
Na afloop van de training ontvang je een pasje 'Bedrijfshulpverlener' en een certificaat. Deze zijn 1 jaar geldig. Om bedrijfshulpverlener te blijven, dien je jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Daarnaast wordt jouw inzet verwacht tijdens ontruimingsoefeningen en de jaarlijkse teamdag.

Interesse?
Heb je interesse? Bespreek dit dan met je leidinggevende en meld je vervolgens vóór 11 oktober 2016 aan via bedrijfshulpverlening@davinci.nl.

Bel ons Mail ons