Aanmelden Training Bedrijfshulpverlening

Hoe handel je bij calamiteiten? Hoe verleen je eerste hulp? Hoe bestrijd je een beginnende brand?
Elk schooljaar worden er bij het Da Vinci College medewerkers geschoold op het gebied van Bedrijfshulpverlening om zo goed mogelijk te kunnen reageren bij calamiteiten en de veiligheid van medewerkers en deelnemers te optimaliseren. Tijdens een interactieve en praktijkgerichte training leer je handelen in noodsituaties. Je leert hoe je gevaarlijke situaties herkent en hoe je de juiste maatregelen neemt.

Inhoud en opzet
De training bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt via een E-module aangeboden. Je krijgt hiervoor inloggegevens en vanuit de online module word je de benodigde theorie bijgebracht. Deze module wordt afgesloten met een online examen. Deze module moet dan ook met goed gevolg zijn doorlopen, voordat kan worden deelgenomen aan de praktijkdag.

De praktijkdag bestaat uit een dagdeel (4 uur) levensreddende handelingen en een dagdeel (4 uur) brandbestrijding en ontruiming.

Praktische informatie
De praktijkdag zal plaatsvinden op de locatie Leerpark in Dordrecht op 13 november 2014 van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het theoriegedeelte kan op elk gewenste plek (indien een PC aanwezig) worden uitgevoerd. Tijdens de praktijkdag zal er voor koffie/thee en een lunch gezorgd worden. Tevens ontvang je een boek als naslagwerk.

Toelichting
Na afloop van de training ontvang je een pasje Bedrijfshulpverlener en een certificaat. Deze zijn 1 jaar geldig. Om het te verlengen en bedrijfshulpverlener te blijven, dien je jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Daarnaast wordt jouw inzet verwacht tijdens ontruimingsoefeningen, de jaarlijkse teamdag en evaluaties met de Ploegleider.

Interesse?
Heb je interesse? Bespreek dit dan met je leidinggevende en meld je vervolgens vóór 30 oktober 2014 aan via de Academiemanager. Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Iraja Rijken-Hospers, dienst HRM, ihospers@davinci.nl

Bel ons Mail ons