Aanmelden Training Bedrijfshulpverlening

Hoe handel je bij calamiteiten? Hoe verleen je eerste hulp? Hoe bestrijd je een beginnende brand?
Elk schooljaar worden er bij het Da Vinci College medewerkers geschoold op het gebied van Bedrijfshulpverlening om zo goed mogelijk te kunnen reageren bij calamiteiten en de veiligheid van medewerkers en studenten te optimaliseren. Ook nu kan je je weer opgeven voor de praktijk dag op 23 april. 

Inhoud en opzet

Tijdens een interactieve en praktijkgerichte training leer je handelen in noodsituaties. Je leert hoe je gevaarlijke situaties herkent en hoe je de juiste maatregelen neemt.

De training bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt via een E-module aangeboden. Je krijgt hiervoor inloggegevens en vanuit de online module word je de benodigde theorie bijgebracht. Deze module wordt afgesloten met een online examen. Deze module moet dan ook met goed gevolg zijn doorlopen, voordat kan worden deelgenomen aan de praktijkdag.

De praktijkdag bestaat uit een dagdeel (4 uur) levensreddende handelingen en een dagdeel (4 uur) brandbestrijding en ontruiming.

Praktische informatie

De praktijkdag zal plaatsvinden op de locatie Leerpark in Dordrecht op donderdag 23 april 2015 van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het theoriegedeelte kan op elk gewenste plek (indien een PC aanwezig) worden uitgevoerd. Tijdens de praktijkdag zal er voor koffie/thee en een lunch gezorgd worden. Tevens ontvang je een boek als naslagwerk.

Toelichting

Na afloop van de training ontvang je een pasje Bedrijfshulpverlener en een certificaat. Deze zijn 1 jaar geldig. Om het te verlengen en bedrijfshulpverlener te blijven, dien je jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Daarnaast wordt jouw inzet verwacht tijdens ontruimingsoefeningen en de jaarlijkse teamdag.

Interesse?

Heb je interesse? Bespreek dit dan met je leidinggevende en meld je vervolgens vóór 9 april 2015 aan via de Academiemanager. Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Iraja Rijken-Hospers, dienst HRM, ihospers@davinci.nl

Bel ons Mail ons