Aanbod Connessione

Masterclass “Omgaan met emotie en gevoelens van jouw studenten en van jezelf in je rol als leraar”, dinsdag 2 februari van 16:00 - 18:00 uur.

Truus Hafkamp is begeleidingsdeskundige. Een onderzoek naar de wisselwerking en dynamiek tussen gedrag en emoties, gaf haar inzicht in haar eigen persoonsdynamica. Emotionele explosies in de klas, bij jouw studenten en bij jezelf. Wat is er aan de hand en hoe ga jij ermee om. Het hoofd koel houden en emoties onderdrukken is gemakkelijk gezegd dan gedaan. Persoonsdynamica staat centraal in deze masterclass.

Schrijf je in via de link: https://connessione.academiemanager.nl/academy/index.cfm, of via mseepers@davinci.nl.


Workshop “Presenteren kun je leren”, maandag 15 februari van 16:00 - 20:00 uur.

Wil je jezelf graag met meer zelfvertrouwen presenteren, op het werk of in het algemeen, geef je presentaties voor je werk of in je vrije tijd? Kom dan naar de training “Presenteren kun je leren”. Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan Anneke Vriens en Evelien Prinsen uitgebreid in op de vorm en inhoud van een effectieve, boeiende presentatie. Je krijgt tips voor de opbouw en het overbrengen van je verhaal. Daarnaast ga je aan de slag met je eigen uitstraling op kleding- en stylinggebied.

Schrijf je in via de link: https://connessione.academiemanager.nl/academy/index.cfm, of via mseepers@davinci.nl

Bel ons Mail ons