Aanbod Connessione

Workshop “Improviseren kun je leren”

Dinsdag 19 januari van 16:00-18:00 uur.

Deze workshop wordt gegeven door Carolien Janssen, zij is docent bij de opleiding facilitair medewerker en is een professional in improviseren.

In het onderwijs zijn we allemaal gewend om volgens structuren en planningen te werken. We maken lesopzetten en houden ons daar graag aan. Als er dan iets gebeurd dat onze plannen door de war schopt, is het soms moeilijk om te schakelen. Toch vraagt de situatie soms om je plannen direct drastisch om te gooien. Dan moeten we improviseren. Je leert de beginselen van handelen buiten de comfortzone. Er wordt d.m.v. oefeningen gewerkt aan het verkennen van je comfortzone en het stuk daarbuiten. Je leert te luisteren naar je eerste gevoel.

Schrijf je in via de link: https://connessione.academiemanager.nl/academy/index.cfm, of via mseepers@davinci.nl.


Masterclass “ Komt goed mevrouw” Motovatie, voorwaarde voor studiesucces!

Donderdag 21 januari van 16:00-18:00 uur.

Ria van Suijdam is werkzaam bij Art& Design, geeft trainingen aan nieuwe medewerkers en heeft de Master leren en innoveren met succes afgerond.

“Komt goed mevrouw!” Je herkent het vast. Maar of het ook goed komt, is de vraag.  Motivatie, voorwaarde voor studiesucces. Hoe motiveer je je studenten? Wat verwachten ze van jou en wat kun jij van hen verwachten. Wat werkt en wat niet? Is er een pasklaar antwoord? Nee, dat niet, handvatten om mee aan de slag te gaan wel.

Schrijf je in via de link: https://connessione.academiemanager.nl/academy/index.cfm, of via mseepers@davinci.nl.


Masterclass ”Loopbaangerichte begeleiding” hoe doe je dat? Deze masterclass wordt aangeboden op donderdag 28 januari van 16:00-18:00 uur.

Arja Geenen is werkzaam bij de dienst onderwijs en o.a. gespecialiseerd in studie-en loopbaanbegeleiding van studenten.

Tijdens deze masterclass wordt ingegaan  op loopbaanleren, de loopbaancompetenties en hoe deze in te zetten tijdens gesprekken met studenten.  We denken met elkaar na hoe je richting geeft aan een loopbaangericht gesprek en hoe je als docent ervaringen betekenisvol kunt maken.

Schrijf je in via de link: https://connessione.academiemanager.nl/academy/index.cfm, of via mseepers@davinci.nl.

Bel ons Mail ons