Aanbod Connessione

Workshop “ De Asielprocedure” informatie en achtergronden

Maandag 15 februari van 16:00-18:00 uur.

Op het Da Vinci College studeren ongeveer 550 asielzoekers die in het bezit zijn van een verblijfsvergunning. Voor onderwijsgevenden en begeleiders kan daarom interessant en van belang zijn om enige kennis te hebben van de asielprocedure. Kees Wijnmalen is al ruim twintig jaar als advocaat gespecialiseerd in asiel- en vreemdelingenrecht.

Inhoud en opzet

In de workshop vertelt Kees Wijnmalen aan de hand van concrete voorbeelden over de verschillende procedures die asielzoekers en vreemdelingen moeten doorlopen om in aanmerking te komen voor een verblijfvergunning. Samen met Kees Verburg bespreekt hij de praktische problemen die zich kunnen voordoen als asielzoekers zich aanmelden bij het Da Vinci College.

Schrijf je in via de link: https://connessione.academiemanager.nl/academy/index.cfm of via mseepers@davinci.nl.


Workshop ”Presenteren kun je leren”

Maandag 15 februari van 16:00-20:00 uur (inclusief maaltijd).

Heb jij ook weleens last van zenuwen waardoor de lol van het presenteren eraf is? Wil je echt contact maken met je publiek? Vind je het lastig om je verhaal op te bouwen? Sta je te twijfelen voor je kast wat je aan moet trekken? Wil je jezelf nog beter maken in het presenteren?

Wil je jezelf graag met meer zelfvertrouwen presenteren, op het werk of in het algemeen, geef je presentaties voor je werk of in je vrije tijd? Kom dan naar de training “Presenteren kun je leren”. Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan Anneke Vriens en Evelien Prinsen uitgebreid in op de vorm en inhoud van een effectieve, boeiende presentatie. Je krijgt tips voor de opbouw en het overbrengen van je verhaal. Daarnaast ga je aan de slag met je eigen uitstraling op kleding- en stylinggebied.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Contact maken, verbaal en non-verbaal
  • Stemgebruik
  • Opbouw van je verhaal
  • Jezelf presenteren
  • Uitstraling en vertrouwen
  • Kledingkeuze en stijl

Schrijf je in via de link: https://connessione.academiemanager.nl/academy/index.cfm, of via mseepers@davinci.nl.

Bel ons Mail ons