Aanbod Connessione

Masterclass “Werken met echte praktijkopdrachten”, 24 november van 16.00-18.00 uur

Deze masterclass is bedoeld om het werken met echte praktijkopdrachten verder te ontwikkelen binnen het onderwijsteam waar je werkt. Met behulp van echte opdrachten uit de praktijk ga je aan de  slag om deze opdrachten in te bedden in het curriculum van een van de opleidingen waar je werkzaam bent. Hierbij wordt gebruikgemaakt  van de digitale Toolbox die ontwikkeld is door Rita Rutten en Mandy van der Linden. Zij verzorgen ook deze Masterclass.

Schrijf je in via connessione.academiemanager.nl, of via mseepers@davinci.nl.


Workshop “Omgaan met tijd” 23 november en 14 december van 16.00-20.00 uur

Met behulp van theorie en oefeningen leer je  effectiever om te gaan met de beschikbare tijd. Tussen de twee trainingsmomenten oefen je de theorie in de praktijk. Deze workshop kost geen tijd maar levert tijd op. Omgaan met tijd  gaat niet over het beheersen van de tijd, maar om het managen van jezelf. De workshop wordt gegeven door Anneke Vriens op  23 november en 14 december van 16.00-20.00 uur

Schrijf je in via connessione.academiemanager.nl, of via mseepers@davinci.nl.


Workshop “Persoonlijke Effectiviteit” 26 november en 10 december van 16.00-20.00 uur

Persoonlijke effectiviteit is een combinatie van handelen vanuit autonomie (Ik) en wederzijdse afhankelijkheid (Wij en onze gezamenlijke opdracht). Door jezelf beter te kennen, wat gaat goed, wat kan beter, wat belemmert me, hoe kan ik dat aanpakken, wat heb ik nodig om ander gedrag te tonen,  krijg je meer invloed op je eigen handelen en daarmee op de situatie. De workshop wordt gegeven door Jos van Heesen.

Schrijf je in via connessione.academiemanager.nl, of via mseepers@davinci.nl.

Bel ons Mail ons