Aanbod Connessione

Masterclass: if you don’t use it, you will lose it
Een verkenningstocht door het zich ontwikkelend brein in relatie tot ons pedagogisch / didactisch handelen. Gegeven door Jos van Heesen-Oost op maandag 21 maart van 16:00 - 18:00 uur op het Leerpark.

In een vogelvlucht gaan we in deze Masterclass van Rousseau via Freud en Eriksson naar de recente inzichten over het zich ontwikkelend brein en wat dat betekent voor onderwijs en opvoeding.

Zijn wij ons brein of ligt het allemaal toch wat genuanceerder?  In hoeverre kunnen we de ontwikkeling van het brein stimuleren? Kunnen verstoringen in de persoonlijke ontwikkeling zich herstellen? Tijdens dit hoorcollege word je aan het denken gezet en uitgedaagd om het verschil te willen maken.

Schrijf je hier in of mail naar mseepers@davinci.nl.

Masterclass: ICT & nieuwe media
Gegeven door Patrick Hoksbergen op woensdag 30 maart van 16:00-18:00 uur op het Leerpark.

De masterclass heeft als doel docenten te informeren over en kennis te laten maken met mogelijkheden van ICT en nieuwe media binnen het onderwijs. Hierbij wordt uitgegaan van de didactische en pedagogische functionaliteiten. Tevens wordt er een link gelegd naar wetenschappelijke waarnemingen en onderzoeken om voor- en nadelen van ICT en nieuwe media te belichten.

Schrijf je hier in of mail naar mseepers@davinci.nl.

Bel ons Mail ons