Weet je het niet? Neem dan contact op met informatie opleidingen.

Kom naar de informatiemiddag op donderdag 12 maart 15.00 tot 18.00 uur Klik hier voor meer informatie

 

Meld je nu aan voor een opleiding!! Klik hier om je aan te melden

 

Kom erbij!

Hoi! Ben je op zoek naar een vervolgopleiding op mbo-niveau?
Dan zit je bij Da Vinci College goed. Wij zijn een regionaal
opleidingen centrum (ROC) voor mbo-onderwijs en bieden meer dan
200 opleidingen aan.

Informatiemiddagen

2019-2020

donderdag 12 maart 2020  
15.00 - 18.00 uur
donderdag 18 juni 2020  
15.00 - 18.00 uur

Kom kennis maken met een opleiding

Kom kennis maken met een opleiding

Meelopen

Wil je weten hoe een normale schooldag er bij Da Vinci uitziet of wil je meer weten over een opleiding? Kom dan eens een dagje meelopen….

Wantijbrug N3 dicht vanaf 19 januari!

Wantijbrug N3 dicht vanaf 19 januari!

Van 19 januari tot 3 april 2020 is de Wantijbrug afgesloten in beide richtingen voor auto’s, motorfietsen en vrachtwagens. Nood- en hulpdiensten, het openbaar vervoer, (brom)fietsers en voetgangers kunnen wel over de brug.

 Alles over techniek, media en ICT

Alles over techniek, media en ICT

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt. Op de ICT Academie of in de Duurzaamheidsfabriek bijvoorbeeld.

Sport en bewegen opleidingen vanaf studiejaar 2020-2021 bij CIOS Zuidwest-Nederland

Sport en bewegen opleidingen vanaf studiejaar 2020-2021 bij CIOS Zuidwest-Nederland

Houd jij van sporten? Geef je graag uitleg over goed en verantwoord bewegen en ben jij een kei in het omgaan met mensen? Dan ben je bij CIOS Zuidwest-Nederland op de juiste plek! CIOS Zuidwest-Nederland is een samenwerkingscollege van Da Vinci College en Scalda. Met ingang van schooljaar 2020-2021 verzorgen wij de sportopleidingen op drie locaties: Dordrecht, Goes en uitvoeringslocatie Roosendaal. Meer weten? Ga naar www.cioszuidwest.nl

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière in zorg of welzijn.

Alles over Economie en Ondernemerschap

Alles over Economie en Ondernemerschap

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? Dan is een opleiding richting economie of ondernemerschap iets voor jou! Van commercieel talent tot sportcoach en van secretaresse tot kapper, wij bieden je vele mogelijkheden.

Debatteam 2020

Debatteam 2020

Het Da Vinci College heeft als doel studenten uit te dagen om zoveel mogelijk uit zichzelf te laten halen. Sinds 2016 nemen we deel aan de landelijke debatwedstrijd voor mbo’ers. Dit jaar vindt dit plaats op 7 februari. Ons team bestaat uit 7 studenten van verschillende opleidingen. Op de foto, v.l.n.r.: Renske, Jenn, Cathy, Niels en Jona (niet op foto: Elif en Mana).

Leren in de praktijk

Leren in de praktijk

Het Da Vinci College onderscheidt zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. In onze hybride leeromgeving gaan les, opdrachten en training in simulatieomgevingen op school samen met authentieke taken en projecten aangeleverd door bedrijven en met stages en leerplaatsen in bedrijven.

Vakanties

Vakanties

Voor de schoolvakanties volgt het Da Vinci College zo veel mogelijk de afspraken die in de regio Drechtsteden worden gemaakt.

Toelatingsbeleid

Toelatingsbeleid

Het Da Vinci College volgt de Wet ‘Vroegtijdige aanmelddatum en toelatingsrecht tot het mbo'. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Klik dan hieronder op de link.

Wat is de Gezonde School?

Wat is de Gezonde School?

Het Da Vinci College spant zich in om de werk- en leeromgeving van onze studenten en medewerkers zo optimaal mogelijk te maken. We geven voorlichting, geven het goede voorbeeld, stellen beleid op en treffen maatregelen als een rookvrij schoolplein en een gezond aanbod in de kantine. Hiermee zetten wij in op het behalen van het Gezonde School certificaat.

Daarom Da Vinci

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn een grote school, maar door de indeling in kleinschalige lesgebouwen per opleidingsdomein, merk je daar niet zo veel van.

Wat je wél merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven uit de regio. Doordat we zo veel mogelijk de praktijk de school in halen,kun je rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en realistische studieopdrachten. Daarnaast willen we er graag voor zorgen dat jij je studie goed kunt doorlopen. Met de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar zorgen wij voor.
Dus daarom. Da Vinci.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.