Weet je het niet? Neem dan contact op.

Aankomende student? </br>Wij helpen je!

Aankomende student?
Wij helpen je!

Wil jij volgend schooljaar beginnen met een studie, dan loop je vast met veel vragen rond. Vooral nu, in deze onzekere periode met het coronavirus. Hoe zit het nu bijvoorbeeld met je aanmelding en intake? En hoe maak je een definitieve keuze, nu er geen meeloopdagen meer zijn? Wij helpen je graag!

Geen diploma? Wat nu?

Geen diploma? Wat nu?

Eindelijk is daar de uitslag van je eindexamen. Valt het mee of valt het tegen? De grote vraag is; wat wil je en wat kun je volgend studiejaar gaan doen? Bij Da Vinci is er plek voor jou. Op een van onze mbo-opleidingen of bij het vavo. 

Gevolgen van het coronavirus voor het onderwijs

Gevolgen van het coronavirus voor het onderwijs

Er zijn veel vragen over de gevolgen voor het onderwijs naar aanleiding van de landelijke maatregelen rondom het coronavirus. We hebben de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Meer informatie

Meer informatie in het Arabisch

Verder leren of werken? Welke stap zet jij?

Verder leren of werken? Welke stap zet jij?

Je zit in je laatste jaar en bent druk bezig met het halen van je diploma. Dan is het ook tijd om na te denken over wat je na je studie wilt gaan doen. Ga je werken? Of kies je ervoor om verder te studeren? Wat moet je eigenlijk allemaal regelen als je stopt met studeren? En hoe werkt het als je studievertraging hebt opgelopen door corona, maar je al wel bent ingeschreven bij een nieuwe opleiding?

We zetten alles voor je op een rijtje

FF appen?

FF appen?

Heb jij een vraag? Dan kun je ons bellen of mailen, maar ook een appje sturen. Wel zo makkelijk en snel!

Vakanties

Vakanties

Voor de schoolvakanties volgt het Da Vinci College zo veel mogelijk de afspraken die in de regio Drechtsteden worden gemaakt.

Leren in de praktijk

Leren in de praktijk

Het Da Vinci College onderscheidt zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. In onze hybride leeromgeving gaan les, opdrachten en training in simulatieomgevingen op school samen met authentieke taken en projecten aangeleverd door bedrijven en met stages en leerplaatsen in bedrijven.

Afstandsleren

Afstandsleren

Onze opleidingen zijn overgeschakeld op afstandsleren. Leren vanuit huis; dat doen we sowieso tot de zomervakantie, maar ook volgend studiejaar zal afstandsleren een vaste plek houden in ons onderwijs. Dat betekent online lessen, studieopdrachten via Microsoft Teams, digitaal lesmateriaal en waar het kan ook digitale toetsen en examens, persoonlijke begeleidingsgesprekken en gastlessen. Docenten en studenten hebben de afgelopen veel ervaring opgedaan met deze vorm van onderwijs. Da Vinci werkt voortdurend aan de verdere optimalisatie van het onlineonderwijs, zodat we ook op afstand kwalitatief onderwijs bieden.

Praktische info voor studenten

Praktische info voor studenten

Meest gezochte woorden van A tot Z

Ben je ergens naar op zoek? In ons ABC vind je de meest gezochte termen op alfabetische volgorde.

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière in zorg of welzijn.

 Alles over techniek, media en ICT

Alles over techniek, media en ICT

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt. Op de ICT Academie of in de Duurzaamheidsfabriek bijvoorbeeld.

Alles over Economie en Ondernemerschap

Alles over Economie en Ondernemerschap

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? Dan is een opleiding richting economie of ondernemerschap iets voor jou! Van commercieel talent tot sportcoach en van secretaresse tot kapper, wij bieden je vele mogelijkheden.

Daarom Da Vinci

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn een grote school, maar door de indeling in kleinschalige lesgebouwen per opleidingsdomein, merk je daar niet zo veel van.

Wat je wél merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven uit de regio. Doordat we zo veel mogelijk de praktijk de school in halen,kun je rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en realistische studieopdrachten. Daarnaast willen we er graag voor zorgen dat jij je studie goed kunt doorlopen. Met de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar zorgen wij voor.
Dus daarom. Da Vinci.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.