Weet je het niet? Neem dan contact op.

Online informatiemiddag

Online informatiemiddag

Twijfel je nog welke opleiding je gaat kiezen of heb je andere vragen? Meld je dan aan voor onze online informatiemiddag op 16 april. Via een (video)chat zitten we klaar voor jou (en eventueel je ouders). Samen zoomen we in op jouw toekomst! 

Donderdag 16 april
14:00-17:00 uur

Gevolgen van het coronavirus voor het onderwijs

Gevolgen van het coronavirus voor het onderwijs

Er zijn veel vragen over de gevolgen voor het onderwijs naar aanleiding van de landelijke maatregelen rondom het coronavirus. We hebben de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Meer informatie

Meer informatie in het Arabisch

Aankomende student? Wij helpen je!

Aankomende student? Wij helpen je!

Wil jij volgend schooljaar beginnen met een studie, dan loop je vast met veel vragen rond. Vooral nu, in deze onzekere periode met het coronavirus. Hoe zit het nu bijvoorbeeld met je aanmelding en intake? En hoe maak je een definitieve keuze, nu er geen meeloopdagen meer zijn? Wij helpen je graag!

Eerste online eindexamenkandidaten geslaagd!

Eerste online eindexamenkandidaten geslaagd!

De vlag kan uit voor Joyce en Daphne! Deze twee studenten van de opleiding Mediavormgeving studeerden gisteren af en deden online eindexamen. Daarmee zijn zij de eersten vanuit het Da Vinci College die online hun mbo-opleiding afronden.

Geen fysieke mbo-examens tot en met 6 april

Laatste Examen nieuws

Op dinsdag 24 maart heeft minister Van Engelshoven van Onderwijs laten weten dat tot en met 6 april er geen fysieke examens worden afgenomen op het mbo. Wat betekent dit voor de examens van het Da Vinci College?

Afstandsleren

Afstandsleren

Alle onderwijsinstellingen in Nederland gaan dicht tot 6 april 2020 om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Dit heeft tot gevolg dat er geen fysiek onderwijs zal plaatsvinden. Bij het Da Vinci College is hard gewerkt om het onderwijs digitaal te kunnen aanbieden (afstandsleren). Bekijk hier alvast een voorbeeld van leren op afstand.

Meld je aan voor 1 mei

Heb jij al een keuze gemaakt voor een opleiding? Meld je dan snel aan. Doe je dat voor 1 mei dan heb je ook toelatingsrecht. 

 Alles over techniek, media en ICT

Alles over techniek, media en ICT

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt. Op de ICT Academie of in de Duurzaamheidsfabriek bijvoorbeeld.

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière in zorg of welzijn.

Alles over Economie en Ondernemerschap

Alles over Economie en Ondernemerschap

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? Dan is een opleiding richting economie of ondernemerschap iets voor jou! Van commercieel talent tot sportcoach en van secretaresse tot kapper, wij bieden je vele mogelijkheden.

Leren in de praktijk

Leren in de praktijk

Het Da Vinci College onderscheidt zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. In onze hybride leeromgeving gaan les, opdrachten en training in simulatieomgevingen op school samen met authentieke taken en projecten aangeleverd door bedrijven en met stages en leerplaatsen in bedrijven.

Vakanties

Vakanties

Voor de schoolvakanties volgt het Da Vinci College zo veel mogelijk de afspraken die in de regio Drechtsteden worden gemaakt.

Sport en bewegen opleidingen vanaf studiejaar 2020-2021 bij CIOS Zuidwest-Nederland

Sport en bewegen opleidingen vanaf studiejaar 2020-2021 bij CIOS Zuidwest-Nederland

Houd jij van sporten? Geef je graag uitleg over goed en verantwoord bewegen en ben jij een kei in het omgaan met mensen? Dan ben je bij CIOS Zuidwest-Nederland op de juiste plek! CIOS Zuidwest-Nederland is een samenwerkingscollege van Da Vinci College en Scalda. Met ingang van schooljaar 2020-2021 verzorgen wij de sportopleidingen op drie locaties: Dordrecht, Goes en uitvoeringslocatie Roosendaal. Meer weten? Ga naar www.cioszuidwest.nl

Daarom Da Vinci

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn een grote school, maar door de indeling in kleinschalige lesgebouwen per opleidingsdomein, merk je daar niet zo veel van.

Wat je wél merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven uit de regio. Doordat we zo veel mogelijk de praktijk de school in halen,kun je rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en realistische studieopdrachten. Daarnaast willen we er graag voor zorgen dat jij je studie goed kunt doorlopen. Met de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar zorgen wij voor.
Dus daarom. Da Vinci.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.