Weet je het niet? Neem dan contact op met informatie opleidingen.

Meld je nu aan voor een opleiding!! Klik hier om je aan te melden

 

Kom erbij!

Hoi! Ben je op zoek naar een vervolgopleiding op mbo-niveau?
Dan zit je bij Da Vinci College goed. Wij zijn een regionaal
opleidingen centrum (ROC) voor mbo-onderwijs en bieden meer dan
200 opleidingen aan.

Open dagen 2019-2020

open dag

zaterdag 30 november 2019     
10.00 - 16.00 uur
vrijdag 31 januari 2020  
15.00 - 20.30 uur

informatiemiddag

donderdag 12 maart 2020  
15.00 - 18.00 uur
donderdag 18 juni 2020  
15.00 - 18.00 uur

Yentl pakt aan

Yentl pakt aan

Yentl de Jongh, derdejaarsstudent onderwijsassistent, is aangewezen als dé ambassadeur van het Da Vinci College. Zij vertegenwoordigt de school bij de ‘Landelijk ambassadeurverkiezing mbo’. In verschillende challenges neemt ze het op tegen 41 ambassadeurs van andere mbo'ers uit heel Nederland.

 Alles over techniek, media en ICT

Alles over techniek, media en ICT

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt. Op de ICT Academie of in de Duurzaamheidsfabriek bijvoorbeeld.

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Alles over gezondheidszorg en welzijn

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière in zorg of welzijn.

Leren in de praktijk

Leren in de praktijk

Het Da Vinci College onderscheidt zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. In onze hybride leeromgeving gaan les, opdrachten en training in simulatieomgevingen op school samen met authentieke taken en projecten aangeleverd door bedrijven en met stages en leerplaatsen in bedrijven.

Alles over Economie en Ondernemerschap

Alles over Economie en Ondernemerschap

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? Dan is een opleiding richting economie of ondernemerschap iets voor jou! Van commercieel talent tot sportcoach en van secretaresse tot kapper, wij bieden je vele mogelijkheden.

Vakanties

Vakanties

Voor de schoolvakanties volgt het Da Vinci College zo veel mogelijk de afspraken die in de regio Drechtsteden worden gemaakt.

Toelatingsbeleid

Toelatingsbeleid

Het Da Vinci College volgt de Wet ‘Vroegtijdige aanmelddatum en toelatingsrecht tot het mbo'. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Klik dan hieronder op de link.

Daarom Da Vinci

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn een grote school, maar door de indeling in kleinschalige lesgebouwen per opleidingsdomein, merk je daar niet zo veel van.

Wat je wél merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven uit de regio. Doordat we zo veel mogelijk de praktijk de school in halen,kun je rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en realistische studieopdrachten. Daarnaast willen we er graag voor zorgen dat jij je studie goed kunt doorlopen. Met de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar zorgen wij voor.
Dus daarom. Da Vinci.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.