“Sociale media en internet trends”

Iedereen die geïnteresseerd is in sociale media en internet trends is tijdens de studiedag van het domein Business, Leisure, Welness en Food van harte uitgenodigd bij de presentatie van Remco Bron aanwezig te zijn. De presentatie vindt plaats op 6 oktober van 15.30-16.30 in de Leonardozaal van het Leerpark.

Remco Bron is ondernemer, spreker, retailer en Google Glass Explorer. Remco is gefascineerd hoe internet, mobiel, wearable computing en alles wat daartussen ligt impact heeft op de mens, het bedrijfsleven, het onderwijs en onze maatschappij. Hij spreek erover, schrijft erover, denkt erover na en beleeft het dagelijks in de praktijk.

Zijn specialisatie is tijdens zijn presentaties, die zich kenmerken door een hoog tempo en entertainment factor, ons een razendsnelle overview te geven van het social media en internet landschap en daarna direct in te zoomen op praktische toepassingen en voorbeelden specifiek gericht op onze praktijk.

Door ons mee te nemen in een transitie van helicopter view naar praktische voorbeelden krijgen we een gedegen begrip, de ideeën en motivatie die nodig zijn om direct zelf aan de slag te gaan.

 

Bel ons Mail ons